Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

Πανηγύρι Αγ. ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΚΕΦΑΛΟΥ, 14-07-2012

   Τείνει να γίνει θεσμός πλέον το πανηγύρι που διοργανώνεται, από τον "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΧΡΥΣΟΚΕΦΑΛΙΩΤΩΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΧΡΥΣΟΚΕΦΑΛΟΣ", στο άλσος της Αγ. Μαρίνας όπου και βρίσκεται και το ομώνυμο εξωκλήσι.

 Αν και δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια (...4 για την ακρίβεια) που ξεκίνησε να εορτάζεται η μνήμη της Αγ. Μαρίνας, μπορούμε να διατυπώσουμε την γενική παραδοχή όλων των φορέων του δήμου μας αλλά και πάρα πολλών συνδημοτών μας, ότι στο Χρυσοκέφαλο, παρά τα πολλά προβλήματα (οικονομικά, μικρό χωριό κλπ) διοργανώνεται ένα από τα καλύτερα πανηγύρια όχι μόνο του δήμου Κ. Νευροκοπίου αλλά ίσως και του νομού Δράμας.

Η συνταγή είναι απλή.

Μεράκι, πάθος και καλή συνεργασία όλων των μελών και φίλων. Συνταγή δοκιμασμένη και επιτυχημένη.

Δεν κρύβουμε ότι υπήρχαν ανησυχίες ότι η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν τόσο μεγάλη όσο τις προηγούμενες χρονιές. Η δεινή οικονομική κατάσταση που βρισκόμαστε όλοι, το αβέβαιο μέλλον, τα τερτίπια του ...καιρού (κανείς μας δεν ξεχνάει την μπόρα που μας έκανε πριν 4 χρόνια στο πρώτο μας μάλιστα πανηγύρι) συνηγορούσαν μια μικρή προσέλευση του κόσμου. 

Αλλά ευτυχώς διαψευστήκαμε. Η προσέλευση ήταν τόσο μαζική που ξεπέρασε κάθε προσδοκία. 
Ατομα από κάθε περιοχή του δήμου, από την Δράμα αλλά και από άλλες περιοχές έδωσαν ένα βροντερό παρόν και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες. 


Αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε και του χρόνου (Θεού θέλοντος και επιτρέποντος) και να υποσχεθούμε και να (ξανα)δεσμευτούμε ότι και του χρόνου θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.


ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ...ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΟΙ ΤΑΜΙΕΣ ΜΑΣ

Ο BARMANΟΙ ΨΗΣΤΕΣ ΜΑΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΣΥΣΚΕΨΗ...
 
Το πουρό(;) με το πούρο (ΑΒΑΝΑΣ...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου